Cautare

2392 de rezultate pentru "accidente in cluj" (7.58 secunde)
Topul regiunilor este condus de Transilvania, potrivit raportului Orase si cartiere din Romania Capitala se afla pe a 17-a pozitie in clasamentul celor mai avantajoase orase din Romania.
In anul 2001 am fost invitat in capitala Americii, la Washington D.C. de catre maestrul Placido Domingo, fiind selectionat din zeci de mii de concurenti pentru a canta in cadrul Operaliei. Actualmente sunt in Romania, asa ca nu am plecat "definitiv" din tara, asa cum se zvoneste.
Accidentul a avut loc din cauza neacordarii de prioritate, a declarat purtatorul de cuvant al Serviciului Politiei Rutiere Cluj, inspectorul Sorin Precup. Accidentul a avut loc pe o trecere de pietoni din Cluj-Napoca:
Trei persoane au fost ranite, intre care una grav, sambata seara, in urma unui accident produs la intrarea in satul Agarbiciu, judetul Cluj, dupa ce soferul unui autoturism a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat cu masina intr-o prapastie, informeaza Mediafax.
CFR Cluj n-a avut nicio problema cu rivala locala 'U' Cluj. S-a impus cu 4-0 in ultima etapa din sezonul regulat, dupa un meci in care trupa lui Dan Petrescu a primit trei penalty-uri pentru trei henturi.
Atacantul a ajuns la echipa finantata de Gigi Becali in schimbul a 1.7 milioane de euro. ... Patronul FCSB sustine ca l-a observat pe Bogdan Rusu in meciul CFR Cluj - CS Mioveni 4-2, cand atacantul in varsta de 32 de ani a marcat ambele goluri ale echipei sale.
CFR Cluj - Sepsi 2-1 Etapa 14 / Superliga Sezon 2022/2023 Au marcat: ... CFR Cluj: ... Constantin Radulescu (Cluj-Napoca) Arbitru: Kovacs Istvan (Carei), A1:
U Cluj - FC Arges 2-0 Superliga, play-out, etapa 1 A marcat: ... U Cluj: ... Cluj Arena (capacitate: 30.201 locuri)
Superliga, play-off, etapa a 10-a CFR Cluj - Farul 1-2 (1-1) Au marcat: ... CFR Cluj: ... Constantin Radulescu, Cluj-Napoca Arbitru: Marcel Birsan / Asistenti:
Castigatoarea merge in turul 2 al preliminariilor Conference League. CFR Cluj - FC U Craiova 1-0 A marcat: Kolinger 97 CFR Cluj: ... Constantin Radulescu (Cluj-Napoca) Arbitru:
Superliga, etapa 1 CFR Cluj - Poli Iasi 2-0 Au marcat: ... CFR CLUJ (3-5-2): ... Constantin Radulescu", Cluj-Napoca Arbitru: Adrian Cojocaru / Asistenti:
Superliga, etapa a 17-a CFR Cluj - UTA 0-0 Echipe de start: CFR Cluj: ... Constantin Radulescu, Cluj-Napoca Arbitru: Ionut Coza / Asistenti:
Odata cu trecerea Cadrilaterului la Romania, in anul 1913, Calarasiului i s-a creat o noua perspectiva, sub toate aspectele: ... De aceasta situatie se leaga si amenajarea unui aeroport in urbea noastra.
Milioane de oameni mor anual, in lume, din cauza accidentelor de masina, iar alte milioane se aleg cu rani serioase. Scapata pe autostrada democratiei si a cailor putere, Romania nu face exceptie si este prezenta anual cu cifre ingrijoratoare in aceste statistici sumbre.
Liderii PUNR si PD din Cluj nu sunt de acord cu ideea apropierii celor doua organizatii, lansata de presedintele PD Emil Boc. Ioan Oltean, presedintele organizatiei judetene PD Cluj, s-a declarat ieri neinteresat de perspectiva colaborarii cu politicienii peuneristi, care nu au o pondere foarte mare in zona.
In aceeasi zi, si Cozmin Gusa a declarat ca Boc este suspect de colaborationism cu fostul partid de guvernamant.
Marian Sultanoiu publica in "Gandul" un documentar pe tema fierberii din PSD sub titlul 'Ziua in care apele s-au despartit in PSD. ... Puteti citi in continuare documentarul despre PSD. 'Lupta pentru fotoliul de lider crapa partidul in doua.
Jurnalul National radiografiaza oastea de stransura a generalului Oprea, intr-un articol intitulat "Independentii, dependenti de dosare si de slabiciuni personale", pe care il puteti citi in continuare.
Dezvoltari si consecinte in vederea alegerilor locale si parlamentare din 2012 Anuntata alianta intre PSD si PNL, asa cum a fost ea anuntata de liderii celor doua formatiuni politice, pe criterii paritare atat la alegerile locale, cat si la cele parlamentare, va avea efecte deosebite asupra reprezentarii celor doua partide si asupra activului de partid social-democrat si liberal.
Contestatarii din conducerea Partidului Ecologist Roman a lui Petru Lificiu analizeaza posibilitatea de a-l da in judecata pe acesta si a-i cere daune materiale pentru insusirea ilegala a functiei de presedinte al formatiunii.
google-analytics.com